Vennligst vent...

Logg inn

Interaktive skjermer

Du må logge inn for å handle/se priser.
SMARTTECH SPLN-6075 (SPLN-6075)

SMARTTECH SPLN-6075 (SPLN-6075)


Varenr.: SPLN-6075
SPLN- 6075 interaktiv skjerm for undervisning. 75" Ultra HD skjerm gir krystallklare bilder og en utmerket Touch-opplevelse . Med intelligent pennebrett og berøringsgjennkjenning.
På lagerI butikk: 10
Beskrivelse

Skjermene gir klare og skarpe bilder, og gjør det enkelt å lage, dele og jobbe flere elever sammen med interaktivt innhold. Det er ingen forsinkelse, og touchopplevelsen er naturlig og presis. Ved tilleggskjøp av SMART kapp iQ modul kan elever bidra med innhold fra sine enheter, enten pc, nettbrett eller mobiltelefon. Man kan også invitere eksterne deltagere via sms til å delta fra hvilken som helst lokasjon i verden.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.