Vennligst vent...

Logg inn

Spesialpapir for blekkskrivere

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Social Media Snapshots 25sh 10x13 (W2G60A)

HP Social Media Snapshots 25sh 10x13 (W2G60A)


Varenr.: W2G60A
Bestillingsnr.: 146550
Produkt: Tilbehør
På lagerPå fjernlager: 477
Beskrivelse

Skriv enkelt ut bilder fra smarttelefonen, og klistre dem opp etterpå for å dekorere. Kan enkelt fjernes![1]
Skriv ut, vis og gjenopplev øyeblikkene. Pynt dine omgivelser med favorittbildene dine fra sosiale medier. Skriv ut fra smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av HP-applikasjonen og 10 x 13 cm avtakbart klistrepapir for bilder som du enkelt kan klistre opp og fjerne.[1]

- Skriv enkelt ut fra Facebook, Instagram eller andre bilder, direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.[1] Skriv det ut, klistre det opp og del det, og du kan enkelt fjerne fotoklistremerkene når du er klar for noe nytt.
- Gjør det på din måte. Skriv personlige eller hent eksisterende bildetekster, og velg blant gøyale fargede eller grunnleggende fotooppsett for å fortelle din historie. Nå ut til andre – på din egen måte – ved hjelp av HP Social Media Snapshots.
- Skriv ut bildene fra sosiale nettverk hjemme. Ta bilder av aktiviteter som du ønsker å dele, skrive ut, klistre opp og vise. Senere kan du bytte dem ut med nye bilder – de er enkle å fjerne.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.