Lagersalg Handleguide Inventum kampanjer
Her er du: Forsiden > Multifunksjonsmaskiner & skrivere > Skrivertilbehør > HP Premium Plus glanset fotopapir – 50 ark/10 x 15 cm

Vennligst vent...

Logg inn

Skrivertilbehør

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Premium Plus glanset fotopapir – 50 ark/10 x 15 cm (CR695A)

HP Premium Plus glanset fotopapir – 50 ark/10 x 15 cm (CR695A)


Varenr.: CR695A
HP Premium Plus glanset fotopapir, 300 g/m² – 10 x 15 cm / 50 ark
Produkt: Skrivemateriell
På lagerPå fjernlager: 4
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Premium Plus glanset snapshot-fotopapir er kompatibelt med alle blekkskrivere og er optimalisert for HP-utskriftssystemer for å gi en enestående utskriftsopplevelse. Skriv ut smittefrie, vannbestandige, umiddelbart tørre fotografier som holder i generasjoner[p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Bruk HPs beste fotopapir til bilder som gjør deg stolt. Dette kvalitetspapiret, som er optimalisert for HPs utskriftssystemer, gir deg fotografier av profesjonelt utseende og håndfasthet, og med en glanset finish. Vis dine favorittbilder nesten øyeblikkelig – HP Premium Plus fotopapir gir umiddelbart tørre fotografier som er vann- og smittebestandige.
  • Skriv ut fotografier i profesjonell kvalitet hjemme med en tykkelse og håndfasthet du kjenner fra fotolaben. Dette fotopapiret, som er optimalisert for utskrift på HPs blekkskriversystemer, er kompatibelt med alle blekkskrivere. HP Premium Plus fotopapir gir klare, livaktige fotografier med presis fargegjengivelse og skarpe detaljer.
  • Støtt bærekraftig skogsdrift med papir laget av FSC-sertifisert fiber. Dette fotopapiret er laget av FSC-sertifisert blandingsfiber fra godt forvaltede skoger og andre kontrollerte kilder. Dette fotopapiret kan resirkuleres i papirinnsamlingssystemer som tar imot drikkekartonger[k1]. HP Premium Plus fotopapir leverer kvaliteten og påliteligheten du har begynt å forvente av HP, og kan også bidra til å redusere ditt miljømessige fotavtrykk.

Inkludert i leveransen

    50 ark med 10 x 15 cm papir

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.