Vennligst vent...

Logg inn

Skrivehoder

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP nr. 11 skrivehode, med lang holdbarhet, gul (C4813AE)
HP nr. 11 skrivehode, med lang holdbarhet, gul (C4813AE)
HP nr. 11 skrivehode, med lang holdbarhet, gul (C4813AE)

HP nr. 11 skrivehode, med lang holdbarhet, gul (C4813AE)


Varenr.: C4813AE
Bestillingsnr.: 635849
Skriverhode - 1 x gul
Produkt: Tilbehør
På lagerPå fjernlager: 6
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HPs Nr. 11 skrivehoder med lang holdbarhet er nøkkelkomponenter i HPs Modulære blekksystem, som lager ultrafine blekkdråper for eksepsjonelt raffinert utskriftskvalitet med høy hastighet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

 • Separate svarte- og fargeskrivehoder for individuell utskifting ved behov.
 • Det integrerte skrivehodet er om lag 1,25 cm bredt, med 304 dyser, som gir opp til det dobbelte av hastigheten til tidligere blekkskrivere.
 • HPs forbedrede fargeleggingsteknologi (Photoret III) legger flere blekkdråper lagvis på hvert enkelt punkt for å skape myke fargeoverganger og flere direkte skrivbare farger.
 • Hurtigtørkende blekk betyr bedre motstand mot fargesmitte.
 • Det svarte skrivehodet varer gjennom ca 16.000 sider. Et fargeskrivehode skriver om lag 24.000 sider.
 • Smarte kretser innebygd i hvert skrivehode sporer slitasje og varsler brukere når det er tid for utskifting, for ensartet høykvalitets utskrift uten gjetninger.
 • Fuktig rensing av HP Business Inkjet 2200/2250-skriverne øker skrivehodenes levetid.
 • Minst 12 måneders garanti fra installasjon i skriveren, forutsatt installasjon innen dato som skrevet på forpakningen.

Målgruppe

For yrkesbrukere i sammenkoplede og frittstående arbeidsgrupper med behov for fargeutskrift; dessuten bedriftsinterne grafikere og designere, reklamebyråer og tekniske yrkesutøvere med AEC, mekanisk design og GIS som spesialfelt.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.