Vennligst vent...

Logg inn

Fikseringsenhet/fuser

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Color LaserJet Q7503A 220 V fikseringssett (Q7503A)
HP Color LaserJet Q7503A 220 V fikseringssett (Q7503A)
HP Color LaserJet Q7503A 220 V fikseringssett (Q7503A)

HP Color LaserJet Q7503A 220 V fikseringssett (Q7503A)


Varenr.: Q7503A
Bestillingsnr.: 738418
HP Color LaserJet Q7503A 220 V, fikseringssett
Produkt: Fikseringsenhet
På lagerPå fjernlager: 3
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Raske, enkle, strålende resultater. Ny HP ColorSphere-toner er tilpasset utskriftssystemet for å få best mulig kvalitet og pålitelighet. Når problemfrie fotoutskrifter blir så enkelt, blir du mer produktiv, og det er god økonomi.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Høyteknologi som står i stil til dine strålende ideer med ny HP ColorSphere-toner. Produser et dynamisk spekter av skarpe, klare farger for forretningsutskrifter av fotokvalitet, som gir liv til dine ideer.
  • Raskt, enkelt, mer produktivt. Ny HP ColorSphere-toner sørger for raske utskrifter av høy kvalitet. Intelligent teknologi[k1] i HPs rekvisita sørger sammen med skriveren for å konsolidere rekvisitabehovet i én bestilling.
  • HPs intelligente teknologi[k1] er nøye tilpasset til de unike egenskapene til HPs nye ColorSphere-toner, slik at kassettene og skriveren kan foreta korrigeringer for best mulig utskriftskvalitet og pålitelighet. Problemfrie resultater er av høy verdi.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.