Vennligst vent...

Logg inn

Fikseringsenhet/fuser

Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Color LaserJet C8556A 110 V/220 V bildefikseringssett (C8556A)
HP Color LaserJet C8556A 110 V/220 V bildefikseringssett (C8556A)
HP Color LaserJet C8556A 110 V/220 V bildefikseringssett (C8556A)

HP Color LaserJet C8556A 110 V/220 V bildefikseringssett (C8556A)


Varenr.: C8556A
Bestillingsnr.: 263049
HP Color LaserJet C8556A 110V/220V varmeelement for bildebehandling for CLJ 9500/9500mfp, inntil 100 000 sider
Produkt: Fikseringsenhet
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Color LaserJet 110V/220V varmeelement for bildebehandling (C8556A) for skrivere i Color LaserJet 9500-serien gir inntil 100 000 sider. Rekvisita med høy ytelse gjør at ubetjent utskrift kan drives effektivt og pålitelig.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] gir konsekvent profesjonell utskriftskvalitet. Den overlegne utskriftskvaliteten defineres av presis fargeregistrering, skarpe kanter og krystallklar svart tekst. Variable glansenivåer lar brukerne tilfredsstille ulike behov for finish. HPs intelligente utskriftsteknologi åpner for automatiske justeringer i det elektrofotografiske systemet gjennom hele levetiden til kassetten.
  • HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] er enkle å installere og vedlikeholde. Rekvisitastatusen overvåkes kontinuerlig og varsles gjennom en standard nettleser eller i skriverens kontrollpanel. Du får automatisk varsling når det er lite toner eller tomt for toner i kassetten. Og med HP SureSupply [k2] kan du glede deg over enkel bestilling på nettet. Du har lett tilgang til tonerkassetter og bildetromler via skriverens frontdeksel.
  • HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] foretar automatiske justeringer for å optimere utskriftskvaliteten og påliteligheten. Minimalt brukeravbrudd sparer deg for tid og øker produktiviteten. Fire separate tonerkassetter og fire uavhengige bildetromler sammen med tre individuelle rekvisitasett gjør at brukerne kan tilpasse systemet til sine store utskriftsbehov.

Målgruppe

Store virksomheter som krever en økonomisk løsning for å kunne publisere en rekke ulike salgsfremmende dokumenter internt. Avdelinger og arbeidsgrupper i selskaper som skriver ut store mengder fargedokumenter.

Egenskaper og fordeler

  • Nyskapende tonerformler gir profesjonell utskriftskvalitet og glansytelse.
  • HP rekvisita gir rask, kostnadseffektiv utskrift med høy dekning.
  • Smart teknologi overvåker tonernivåer og gir enkel rekvisitastyring.
  • Avansert elektrofotografisk prosess gir konsekvent fargenøyaktighet.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.